Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
yghuchegevig.over-blog.com

Ebooks para descargar pdf gratis LA TEVA OMBRA

LA TEVA OMBRA de JORDI NOPCA

Ebooks para descargar pdf gratis LA TEVA OMBRA (Spanish Edition) 9788475888125 de JORDI NOPCA FB2 MOBI

Descargar LA TEVA OMBRA PDF

 

 

Ficha técnica

  • LA TEVA OMBRA
  • JORDI NOPCA
  • Número de páginas: 512
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788475888125
  • Editorial: EDICIONS PROA S.A
  • Año de edición: 2019

 

 

Descargar eBook gratis

 

 

 

 

 

Ebooks para descargar pdf gratis LA TEVA OMBRA (Spanish Edition) 9788475888125 de JORDI NOPCA FB2 MOBI

 

Overview

 

Les vides dels dos germans que protagonitzen La teva ombra transcorren en paral·lel, ara com dos rius, ara com dos cotxes en sentit contrari. L’estiu del 2010, en Pere, de vint-i-cinc anys, que viu a Barcelona amb els pares, es distreu amb la música electrònica, el projecte d’una pàgi­na web d’oci i cultura i les trobades sexuals amb la Kate, una violinista anglesa enigmàtica. Però no aconsegueix treure’s del cap la seva exnòvia Laura. Mentrestant, el seu germà gran, en Joan, un lector voraç que fa de mestre de primària, porta una vida secreta que l’afectarà de ple.

La teva ombra és una novel·la ambiciosa sobre la identi­tat personal en els nostres dies, que combina de manera brillant el drama i la ironia.

 

 

ePub Recomendados: Livres en ligne à lire gratuitement sans téléchargement en ligne Thorngrove 9791097434373 par Cécile Guillot (Litterature Francaise) link, Téléchargement gratuit de livres pour kindle J'ai oublié RTF PDB CHM in French download link, Livre télécharger pda Le mycelium à la conquête du monde - Comment les champignons peuvent aider à sauver le monde site, Descargar libro online gratis EL PRINCIPE DE LA NIEBLA de CARLOS RUIZ ZAFON 9788408186762 (Spanish Edition) site, Livres à téléchargement électronique Halfon, boy par Eduardo Halfon (Litterature Francaise) 9791037104809 PDF iBook MOBI download pdf, Ebooks gratuitos en pdf para descargar STONE JUNCTION UNA EPOPEYA ALQUIMICA link, Kindle ebook téléchargements gratuits pour mac La chanson d'Arbonne par Guy Gavriel Kay pdf, Descarga gratuita de libros de audio en pdf. SANGRE DERRAMADA MOBI PDB ePub en español download link,

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post